2012-05-03 08:22:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - ne aggodalmaskodjon a munkája miatt

Napi horoszkóp május 3.-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Önnek mindig a kezdet a könnyebb, mintsem a kitartás. Mostanában azonban még önmagát is alulmúlja. Persze van úgy, hogy a rugalmasság fontosabb, de akkor legalább ne kezdjen bele egyszerre mindenbe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Valami hibát vétett, és most úgy viselkedik, mint egy gyerek: Azt hiszi, ha nem beszél róla, akkor meg is úszhatja a számonkérést. Pedig a felelősség vállalásával teheti csak túl magát az önt gyötrő rossz érzéseken.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Most az egyszer ne aggodalmaskodjon annyit a munkája miatt. Kicsit engedje el a kormányt, hagyja, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás. Egy görbe estét megengedhet, de csak mértékletesen!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az élete újabbnál újabb fordulatokat vesz. A mai napon egy kellemes várható, ami alapot adhat arra is, hogy megreformálja kissé elnyűtt magánéletét. Az azért önön is múlik, hogy mennyire képes meglátni a jót.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jó hír csiklandozhatja meg a füleit a mai napon, csak nyissa ki, legyen szemfüles! A száját azonban még tartsa inkább csukva, egyelőre ne kösse senki orrára, amit tud. Majd csak, ha már minden beérett.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma valahogy nincs a helyzet magaslatán, ami a szervezőkészségét illeti. Pedig ez önnél meglehetősen szokatlan, s a főnökeit is kellemetlenül érheti. Inkább kérjen segítséget, ha úgy érzi, összecsaptak a feje felett a hullámok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma végre pontot tehet egy évek óta húzódó ügy végére. Valaha talán öröme telt benne, de mostanra már inkább nyűg, mintsem boldogság forrása. Ha pedig az érzésekbe már a félelem is vegyül, akkor tényleg ideje a lezárásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó tett helyébe jót várj! – így szól a mesében. Most a maga életében is megtapasztalhatja, hogy egy jó cselekedete hatása visszaáramlik az ön fejére. Azt is megtapasztalhatja, hogy amit kap, az nem feltétlenül onnan jön, ahol adott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A hosszú hétvége másnak talán hosszú pihenést hozott, önnek azonban azt, hogy most ki sem lát a munkából. Ne akarjon egyszerre mindent megoldani! Az ön munkájában fontos a gondolat, ahhoz pedig idő kell, hogy megfoganjon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy jó barátja bajban van, s ön most megtehetné, hogy segítsen rajta. Talán úgy érzi, hogy ez túl nagy áldozatot követel öntől. Talán azt is, hogy hiábavaló. Mégis meg kell tennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kissé zűrösen kezdődik a napja, hiába tervezte, hogy édes semmittevéssel tölti. A felmerült problémákat azonban hamar megoldhatja. Vegyen erőt a lustaságán, hamarosan arra is sort keríthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Párkapcsolati problémák megoldására nem igazán alkalmas a mai nap. Ha belegondol, talán nem is lenne jó, ha a kedvese mindenben megfelelne az ön elvárásainak. Akkor csak egy szolgája lenne, egy függeléke. Tisztelje a szabadságát!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: